Date

December 10-08-2015

Location

3200 Barbaros Bulvarı Besiktas/Istanbul

Remaining

245 Tickets

Speakers

24 Professional Speakers

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ / Το προφίλ της SKG First Aid Training Programs

Η SKG First Aid Training Programs είναι πάροχος εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών. Παρέχει εκπαίδευση και πιστοποίηση τόσο σε πολίτες και εργαζόμενους όσο και σε επαγγελματίες της υγείας.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα βασίζονται στα διεθνή πρωτόκολλα ανάνηψης, όπως αυτά δημοσιεύονται από τη Διεθνή Επιτροπή Αναζωογόνησης (ILCOR) και απολαμβάνουν διεθνούς κύρους, καθώς οι πιστοποιήσεις μας μέσω της RTI αναγνωρίζονται σε περισσότερους από 60 οργανισμούς και ινστιτούτα παγκοσμίως.

Περισσότερα
Alt

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / SKGFIRSTAID

Απρίλιος 2024

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Events for 1st Απρίλιος
10:00 - 18:00

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – RTI ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΗΘΟΣ – FPOS™ 2

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα RTI First Person on Scene™ 2 έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στους εκπαιδευόμενους ανώτερες γνώσεις και δεξιότητες στην επείγουσα φροντίδα ενηλίκου,παιδιού και βρέφους
Events for 2nd Απρίλιος
No Events
Events for 3rd Απρίλιος
No Events
Events for 4th Απρίλιος
No Events
Events for 5th Απρίλιος
No Events
Events for 6th Απρίλιος
No Events
Events for 7th Απρίλιος
No Events
Events for 8th Απρίλιος
No Events
Events for 9th Απρίλιος
No Events
Events for 10th Απρίλιος
No Events
Events for 11th Απρίλιος
No Events
Events for 12th Απρίλιος
No Events
Events for 13th Απρίλιος
Events for 14th Απρίλιος
Events for 15th Απρίλιος
No Events
Events for 16th Απρίλιος
No Events
Events for 17th Απρίλιος
No Events
Events for 18th Απρίλιος
No Events
Events for 19th Απρίλιος
No Events
Events for 20th Απρίλιος
Events for 21st Απρίλιος
Events for 22nd Απρίλιος
No Events
Events for 23rd Απρίλιος
No Events
Events for 24th Απρίλιος
No Events
Events for 25th Απρίλιος
No Events
Events for 26th Απρίλιος
No Events
Events for 27th Απρίλιος
No Events
Events for 28th Απρίλιος
No Events
Events for 29th Απρίλιος
No Events
Events for 30th Απρίλιος
No Events

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ / SKGFIRSTAID

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ / SKGFIRSTAID

Ο Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής (ΑΕΑ) είναι μια φορητή συσκευή προηγμένης τεχνολογίας, η οποία βασίζεται σε μικροεπεξεργαστή. Διαθέτει αισθητήρες για την αναγνώριση του καρδιακού σφυγμού και, εφόσον δεν τον αναγνωρίσει, χορηγεί ρεύμα μέσω δύο αυτοκόλλητων ηλεκτροδίων προς το μυοκάρδιο.
Βασική Υποστήριξη της Ζωής ονομάζεται το σύνολο των τεχνικών εφαρμογών με σκοπό την αντιμετώπιση των απειλητικών για τη ζωή περιστατικών. Τα απειλητικά για τη ζωή περιστατικά είναι εκείνα τα οποία οδηγούν στην Καρδιοαναπνευστική Παύση. Στο σύνολο των τεχνικών εφαρμογών για τη Βασική Υποστήριξη της Ζωής, περιλαμβάνεται και η Καρδιοπνευμονική Αναζωόγονηση (ΚΑΡΠΑ).
Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) ονομάζεται η τεχνική η οποία αποτελείται από θωρακικές συμπιέσεις και διασωστικές αναπνοές. Εφαρμόζουμε την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), εφόσον διαπιστώσουμε ότι ένα θύμα δεν αναπνέει, προκειμένου να διατηρήσουμε τον εγκέφαλο του οξυγονωμένο. Είναι γνωστή επίσης και ως “το φιλί της ζωής”. Η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση διδάσκεται στα περισσότερα από τα Προγράμματα Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών για όλους.
Πρώτες Βοήθειες είναι οι μέθοδοι και οι τεχνικές που εφαρμόζονται σε μη απειλητικά για τη ζωή περιστατικά. Σκοπός είναι να μειώσουμε τον πόνο του θύματος και να διατηρήσουμε ένα τραύμα σταθερό, αποκλείοντας όσο το δυνατόν γίνεται την επιδείνωση του.
Η Φορητή Συσκευή Οξυγόνου δεν είναι τίποτα το εξειδικευμένο παρά μόνο μια μικρή φορητή φιάλη, η οποία περιέχει οξυγόνο. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουμε τα επίπεδα οξυγόνου στον οργανισμό ενός θύματος. Χρήση οξυγόνου κάνουμε σε ένα μεγάλο εύρος περιστατικών είτε αυτά είναι απειλητικά είτε όχι για τη ζωή.
Αρκετές τεχνικές διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία του θύματος, κάποιες όμως παραμένουν ίδιες. Για παράδειγμα, η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) σε ενήλικα, διαφέρει από την ΚΑΡΠΑ παιδιού ή βρέφους ενώ η τεχνική επίδεσης ενός κατάγματος παραμένει ίδια για ενήλικα και παιδί.
Συμμετέχοντας στα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, θα εκπαιδευτείτε στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών για παιδιά και βρέφη. Ταυτόχρονα θα μάθετε την εφαρμογή της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) σε παιδί καθώς επίσης και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) βρέφους.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ / SKGFIRSTAID

SKGFirstAid Training Programs

Πάφου 7, Θεσσαλονίκη 542 49
(+30)698 652 8139

info@skgfirstaid.gr

Get Direction

Help with a case study can be a fantastic way to convey your value providing. A case study outline can be a guide for you in writing a convincing paper. A properly written case study will provide important information and an encapsulated description of the incident. The case report should contain details about both the person who was the client as well as their business as well as a short video. The case study must be easy to read and thesis writer should include three significant stats. The document should contain information on clients and names.

SkgfirstAid